Компютри и лаптопи втора ръка от PCLife

Промо 

 Компютри и лаптопи / Публикувано преди 1 седмица от Vencislava Hristova / Преглеждания 34

50.00 ЛВ

Ако се нуждаете от надеждна и качествена компютърна техника, но бюджетът ви е ограничен, то PCLife е правилното място за вас. Дейността на магазина включва внос и продажба на употребявана компютърна техника.

Част от нашия каталог са настолни компютри втора ръка, лаптопи втора употреба, принтери, скенери, монитори втора ръка, както и основни компоненти и лаптоп части – процесори, РАМ памет, дънни платки и т.н.

Предлаганите модели са на световно доказани търговски марки – Lenovo, DELL, HP, EPSON, Samsung още много други. Клиентите могат да избират от широка гама от продукти, с подходящи за бизнес натоварване или за домашно ползване.

Повече информация за техническите параметри всеки може да намери в продуктовия каталог или на място, в магазините ни. На територията на градовете Пловдив и Стара Загора, всеки потребител може да се консултира с нашите експерти преди да закупи продукт. Така се дава възможност за избор на подходящо устройство за оптимизиране на работния процес или за удобство при домашно ползване.

Уеб: https://www.pclife.bg/

  • Име : PCLife.bg
  • Телефон : 0887 624 895